Milyen ételeket utáltatok a legjobban gyerekkorotokban?
Nem szeretem a ritkább zöldségeket(cukkini, padlizsán, tök, kelbimbó, káposzta, brokkoli, karfiol)
Gyümölcsből bármit bármilyen menniységben(régen csak az almát voltam hajlandó megenni)
Régen nem szerettem a vajat, ma már mindent túlvajazok.
És nem szeretem a ritkább ételeket(pacalpörkölt, kocsonya, töltött dolgok(akkor se eszem meg, ha külön-külön minden hozzávalóját szeretem)
14 éves vagyok
Májat utáltam, ma már megeszem, habár nem vagyok oda érte.
Zellert, karalábét, ma már zellert is eszek.
Egyszer a lecsótól is kikészültem, ma se a kedvenc, de azért megeszem.
A hagymát nagyon utáltam, ma már nagyon szeretem.
Minden főtt ételt utáltam, amiben a sós és az édes íz keveredett. Pl.: húsok aszalt gyümölccsel vagy almával sütve. Egyszerűen nem értettem minek kell összekeverni a sósat az édessel.:D
Nem szerettem a rántott májat és a mai napig kerülöm.
A kocsonyát sem szerettem és azt is kerülöm, de ha ettől függne az életem azért megenném.
Ennyi jut most eszembe hirtelen.
régen utáltam spenót lencseleves, főzelék, sárgborsó leves, főzelék, rakottkel, káposzta, karfiol, brokkoli, májgombócleves, babgulyás, resztelt máj-most már megeszem
amit a mai napig nem eszek meg vadas, pacal, véreshurka
Nem ettél még sárgarépa főzeléket?
Én mostanában sokszor csinálok, jó sok petrezselyemmel és frissen őrölt borssal szeretem, egy gyenge rántással és kevés tejjel, vagy tejszinnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!