Mi lesz ha pudingot vízzel készítem és nem tejjel?
Figyelt kérdés
Dr oetkeres2009. aug. 7. 20:26
21/22 anonim válasza:
Próbáld ki almalével, a zselatinra azt mondják, hogy úgy sokkal jobb. Elméletileg a puding az tojás, tej, liszt keveréke, meg persze ízesítő, pl vaníliarúd. Egyszer csináltam így sok éve, akkor jó lett, sokkal jobb íze van igazi vaníliával, mint az aromás megoldással, de pepecselősebb az egész. A vaníliás cukor is drágább szerintem ilyen kis zacskókkal véve, mintha a kristálycukor mellé tennél be egy rúd vaníliát.
22/22 anonim válasza:
Szia én megcsináltam vízzel az a lényeg hogy magát a vizet a cukorral főzzed egy darabig majd úgy keverd bele a pudingport igy nem lesz víz íze kényszerböl meg lehet enni de jobb tejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!