Mi lesz ha pudingot vízzel készítem és nem tejjel?
Figyelt kérdés
Dr oetkeres2009. aug. 7. 20:26
2/22 anonim válasza:
Hát vízízű lesz. (Ez volt a vicc, bár lehet, hogy nem is vicc...) Egyébként meg az lenne a javaslatom, hogy ha valami miatt el akarod kerülni a tejet, akkor pótold szójaitallal. Az is teljes értékű fehérje, és a végeredmény ízben ugyanolyan, vagy majdnem ugyanolyan lesz, és ez egészséges is. (Bár sajnos drága. Más országokban ez az ital tejárban van, Magyarországon sokkal drágább.)
3/22 A kérdező kommentje:
nincs itthon
2009. aug. 7. 20:46
4/22 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki,és meglátod.Még sosem csináltam én sem,nem tudom milyen íze lehet.Úgyanúgy besűrűsödik,hisz a keményítő a pudingporban van.
5/22 anonim válasza:
Nem olyan finom úgy, mi itthon fele víz fele tej arányban csináljuk mert tesómék így tudják ennni ugyanis laktózérzékenyek. Úgy jó.
7/22 anonim válasza:
van egy sütirecept, amiben mirindát kell önteni a pudingporhoz, és ilyen finom zselé lesz belőle a süti tetején. Gondolom, hasonló zselé lesz vízből is csak nem olyan finom. Epres pudingport sok cukorral még el tudom képzelni, de a csokist vagy a vaniliást?!
9/22 anonim válasza:
fanta naranccsal finom, meg sprite-tal is. próbáld azzal. és egyszer kipróbáltam vízzel ( :$ )
Elég rossz lett, ilyen gumiszerű nyálkás cucc, és nem volt finom.
10/22 anonim válasza:
Én már csináltam (hasonló okokból)besűrűsödik,de eléggé íztelen.Nagyon érezni,hogy hiányzik a tejcsi belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!