Ha gyümölcscukorral készítem a süteményt akkor ugyanolyan állaga lesz, mint a sima kristálycukorral készültből készültnek?
Figyelt kérdés
Édesítővel nem lehet sütni, már próbáltam, a gyümölcscukor meg mégis egészségesebb változat mint a nádcukor, barna cukor, fehér cukor és egyéb dolgok.2011. márc. 19. 18:34
1/2 anonim válasza:
A fruktózból kevesebb kell mint a répacukorból mert sokkal erősebb az édesítő hatása.Azért a sütemény állaga a cukortól függ a legkevésbé inkább a tojástól zsíradéktól.
2/2 anonim válasza:
ugyanolyan finom lesz tőle, bátran használd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!