Mi a receptje annak az almás sütinek (pite? ), amiben a két tészta között van az alma, a teteje pedig meg van szórva kristálycukorral, és szépen látszanak a tetején a cukorszemek, ha megsült?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 19:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem bármelyik almás pitét meg lehet szórni sütés előtt kristálycukorral.
2/7 anonim válasza:
Az nem pite, sajnos nemtudom a receptet de ha meg erdekel utananezek, mert megvan valahol. Szoval jelezz ha meg aktualis a kerdesed:)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, aktuális, azt a receptet még nem sikerült megszereznem.
2009. nov. 9. 06:47
4/7 anonim válasza:
Juj! Édesanyám olyant szokott sokszor sütni! Ma , vagy holnap beszélünk telcsin, megkérdezem! Én is pont ma vettem almát, hogy süssek. :-)
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, erre gondolsz-e:
Töltelék :
alma
cukor
fahéj
Tészta:
40dgk liszt
1 margarin
1/2 sütőpor
10dkg cukor
csipet só
1 pohár tejföl
2 tojássárgája
Ezt összegyúrjuk. Kettévágjuk, kinyújtjuk a két lapot, amekkora a tepsink.Egyiket belehelyezzük a tepsibe,megszórjuk zsemlemorzsával,rátesszük az almát,majd a másik lapot.Készre sütjük.
A nevét nem tudom , mi almás lepénynek hívjuk :-)
6/7 anonim válasza:
Na en vagyok az aki igerte a receptet, most mar nem irom le mert ugyanaz amit az elozo irt:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a receptet, és a segítő szándékot mindkettőtöknek. Valószínűleg ez lesz az, ha megkóstolom, akkor kiderül.
2009. nov. 13. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!