Ha kristálycukorral főzöm a tejet és kavargatom, akkor besűrűsödik?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 19:24
2/6 anonim válasza:
Kellene,en probaltam ahogy mondtak,1l.tejhez,1kg cukor,isten meguntaig kavargattam,majd abbahagytam.Különben a krem igazan nagyon finom,ha kesz,vajjal kell kikeverni,karamella izü lessz.Nekem nem sikerült,v. nem volt hozza türelmem.
4/6 anonim válasza:
Nagyon sokáig kell főzni, kb. mint a lekvárt.
5/6 anonim válasza:
Erről jut eszembe, milyen kis gané voltam kiskoromban. Megkértem anyukámat, hogy készítsen nekem karamellát, mert nagyon szeretem. Ő kb 4 óra hosszáig főzte, kevergette mire besűrűsödött én meg megettem egy kanállal és elég is volt otthagytam... Na szóval a tejbe sok cukrot kell tenni, és sokáig főzni, na meg kevergetni.
6/6 anonim válasza:
Ha ez igaz, addigra odakozmál a tej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!