Palacsintába a kakaós tölteléket por- vagy kristálycukorral készíted? Kb. milyen arányban?
Figyelt kérdés
Nekem másnapra teljesen megkeményedik. Eddig kristálycukorral csináltam.2010. dec. 16. 21:29
1/8 anonim válasza:
Én kristállyal szeretem jobban, de nálunk soha nem marad másnapra. :D
2/8 anonim válasza:
mi kristálycukorral készítjük.
lehet, hogy amiatt lesz kemény, ezt nem tudom.
mi is azonnal megesszük.
3/8 Kriszti83 válasza:
Én nyuszis istant kakaóval készítem, akkor szórom be, amikor megeszük.
4/8 anonim válasza:
Mi is megesszük aznap,viszont tesom nem tölti be amit nem esznek be csak frissen.Te is inkább hagyd naturba ami megmaradt és felmelegites másnap mikroban.Amúgy nesquiket használok és nekem van h az is elég cukros,de ha nem kicsi kristálycukrot még beleteszek.
5/8 anonim válasza:
Mi az a másnap? Egy palacsintánál? :-DDDDDDD
Egyébként porcukorral szokás, de majd kipróbálom kristállyal is. A lényeg a kakaós palacsinta!
6/8 anonim válasza:
Én a nestlé nyuszis kakaóport szórom bele, cukrot már nem szoktam bele rakni, mert az édes. És isteni finom!
26/N
8/8 anonim válasza:
Kristálycukor. Arány az az ízétől függ, ahogy ízlik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!