Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz ha pudingot vízzel...

Mi lesz ha pudingot vízzel készítem és nem tejjel?

Figyelt kérdés
Dr oetkeres
2009. aug. 7. 20:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Viz helyett inkább valani üditöt, beföttlevet, gyümölcslét vegyél, vizzel nem lesz elég ize.
2009. aug. 7. 21:09
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
A szójatej nem egészséges ( tegnap olvastama neten) és nem is jó.Én gyümölcslével szoktam csinálni.
2009. aug. 7. 21:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van a mirindással kapcsolatban!Kissé áttetsző lett, égett cukorszagú de jó volt piskótához...
2009. aug. 7. 21:51
 14/22 anonim válasza:
59%
Szerintem nem lesz semmi íze.. Egyébként nagymamám főzött házi pudingot szokott csinálni (sütibe), abba úgy emlékszem, nem kell tej, de lehet, hogy tévedek.
2009. aug. 7. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:
A legjobb tortakrémekhez a pudingot nem tejjel, hanem vízzel főzik ki, ez komoly, cukrásztól tudom, én is kipróbáltam, és tényleg így a legfinomabb és legjobb állagú krém. Persze akkor nem puding, hanem süteménylapok közé való krém, pudingnak nem való, de krémnek isteni finom.
2010. jan. 19. 02:19
 16/22 anonim válasza:
0%
te hülye vagy.mi van nem adtak a boltba tejet vagy mi.bár nem is csodálom
2010. jan. 26. 02:41
 17/22 A kérdező kommentje:

02:41-nek üzenem ha fáradt vagy inkább feküdj le aludni és ne a gép előtt zombulj!!!

A cukrászok azért készítik több vízzel mert az olcsóbban jön ki, inkább aromákkal pótolják az ízeket. Megkérdeztem tényleg. Persze nem mindenhol van így. Az enyém is azért volt ehető vizesen mert tettem bele vanilcukrot, meg fahéjat.

2010. jan. 27. 14:04
 18/22 anonim válasza:
szerintem inkább ne próbáld ki
2011. febr. 19. 16:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát én mindigis vízzel csináltam, és nekem bejött. Szerintem finom.
2011. febr. 21. 10:38
 20/22 anonim válasza:

2.41-es, az nem jut eszedbe h talán tejallergiások is vannak a világon??

Kérdező: ha allergiás vagy, akkor szójaitalt se tegyél bele, mert a tej és a szójaallergia sokszor együtt jár... Ha az a gond, h nincs otthon tej, akkor inkább tegyél bele vizet, de ízesítsd vmivel. Meggylé, citromlé, de a rum ízesítés sem rossz, ha teszel bele egy kicsit.

2012. jún. 5. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!