Azért , hogy finom préilis bunda legyen rajta, ami alatt sokkal ízletesebb, omlósabb a hús, mint csak meztelenül megsütve, legalábbis nekem.
persze, annak is meg van a módja, hogy jó sülthúst készítsünk.
a rántotthús egy változat nagyon sokak kedvence.
Ízlés dolga, hogy mit sütünk -főzünk, semmit sem kell muszájból csinálni.
Én nem nagyon szeretem a panírt. Se csinálni, se enni.
Tulajdonképpen az is egy ízesítésféle, lehet fűszerezni, sört, paprikát, müzlit, sajtot, akármit belerakni, ropogósra megsül, megmarad benne a hús saját leve.. vagy pl. a rántott sajtnál az egész sajt szétfolyását megakadályozza.
Áh, Te mindenre találsz valami kifogást,már húszan megírtuk, hogy nem muszáj panírozni, csak lehetőség.
akinek gondot okoz, vagy nem szereti nem KELL bepanírozni,ha ezt akarod hallani ,illetve olvasni.Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!