Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Minek kell bepanírozni a húst?

Minek kell bepanírozni a húst?

Figyelt kérdés

2012. okt. 18. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért , hogy finom préilis bunda legyen rajta, ami alatt sokkal ízletesebb, omlósabb a hús, mint csak meztelenül megsütve, legalábbis nekem.

persze, annak is meg van a módja, hogy jó sülthúst készítsünk.

a rántotthús egy változat nagyon sokak kedvence.

Ízlés dolga, hogy mit sütünk -főzünk, semmit sem kell muszájból csinálni.

2012. okt. 18. 15:19
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
amatőr...
2012. okt. 18. 15:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nagyon szeretem a panírt. Se csinálni, se enni.

Tulajdonképpen az is egy ízesítésféle, lehet fűszerezni, sört, paprikát, müzlit, sajtot, akármit belerakni, ropogósra megsül, megmarad benne a hús saját leve.. vagy pl. a rántott sajtnál az egész sajt szétfolyását megakadályozza.

2012. okt. 18. 15:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Mondom, bedobtam a tűzforró olajba a csirkecombot "megsűlt a kérge" és a húsle belülmaradt abban sűlt meg.
2012. okt. 18. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én például imádom a ropogós panírt rajta, mégha nem is egészséges. :-)))))) Házi prézli kifliből.
2012. okt. 18. 17:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, finom, de elég könnyen megég amikor sütöd; a tojást néha a földhöz verem, a lisztet magamra borítom olyan lesz az egész konyha mint egy felfordulás...
2012. okt. 18. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Áh, Te mindenre találsz valami kifogást,már húszan megírtuk, hogy nem muszáj panírozni, csak lehetőség.

akinek gondot okoz, vagy nem szereti nem KELL bepanírozni,ha ezt akarod hallani ,illetve olvasni.Pont.

2012. okt. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!