Mit lehet főzni napi 6-700 ft-ból egy 4 tagú családnak?
Figyelt kérdés
3 éves, 7 éves gyerekek (a nagy a suliban ebédel)2012. okt. 11. 14:04
1/16 anonim válasza:
ha összesen és nem fejenként 6-700, nos abból semmit.
3/16 anonim válasza:
Főzelékek, burgonya ételek, rizs stb pl tök,zöldbab, bab,lencse főzelékek tükörtojással, sült virslivel, krumplis tészta. paprikás krumpli, rakott krumpli,spagetti, káposztás tészta, pörköltek (csirke, sertés)nokedlivel, tojásos nokedli. stb 31 \F szintén négy személyre főzök
4/16 anonim válasza:
3. ez mind szép és jó de ha nincs otthon tojás az már 400 ft például. Ezért kérdezem h milyen van otthon.
5/16 A kérdező kommentje:
4 före van a 6-700 ft.
Általában anyukámék kertjéből vannak zöldségfélék.
Meg rengeteg spagetti tésztánk van:)
Alap dolgok fűszerek,liszt,cukor,lekvárok,savanyúságok. Más nincs.
2012. okt. 11. 14:26
7/16 anonim válasza:
Igen szemtelenül drága a tojás de lehet darabra is venni :) és máris kijön a büdzsé. pl a rakott krumplit úgy készítem 1 kg krumpli 150 ft egy szál kolbász (olcsóbb füstölt 230 ft) 5 tojás 200 ft egy tejföl 140. a krumplit szeletekre vágom és elkezdem rakni a kolbásszal vegyesen felénél összekeverem a tojást tejfölt ennek a masszának a felével leöntöm, rá a másik fele krumpli kolbász, és a a maradék masszával a tetejét leönteni és így sütöm. Tudom egyszerűbb tanácsokat adni ha tudjuk mi van otthon de próbáltam ötleteket adni látatlanban ráadásul egy ügyes háziasszony tök jó ételkreációkat tud varázsolni amihez nekem semmi esélyem sem lenne :)
8/16 A kérdező kommentje:
Burgonya,sárgarépa,fehérrépa,karalábé,hagyma ezek szinte mindíg vannak itthon.
2012. okt. 11. 15:51
9/16 A kérdező kommentje:
Anyukámék pincében tárolják és ált. hetente ha megyünk vagy jönnek akkor hoznak belőle.
2012. okt. 11. 15:53
10/16 anonim válasza:
Venni kell egy kis paradicsompürét. A hagymát felkockázod, megpárolod, a répát, fehérrépát vékonyan felkarikázod (esetleg 1-2 megpucolt, felkockácott paradicsom is mehet bele, ha belefér a keretbe). Rádobod a hagymára egy pici vizet adsz hozzá és addig párolod míg puha nem lesz. Hozzáadod a paradicsompürét. Só, bors ha van akkor kakukkfű, babérlevél. Összemelegíted. Kifőzöd a tésztát és ezzel a szósszal tálalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!