Akinek 1-2 éves gyereke van miket szokott a családnak főzni amiből a pici is ehet?
tatárt, tiramisut, házi majonézt és tükörtojást hagyom ki a receptgyűjteményemből, minden mást eszik velünk.
azt főzöm és úgy ahogy eddig is, picit a fűszerezésből visszavettem, annyi.
szerintem 1-2 éves gyerek már szinte mindent ehet
Nyers hust, nyers tojást nem kap. De ezen kívül szinte mindent, amit mi eszunk. Mondjuk mi nem eszunk pacalt, koromporkoltet, belsosegeket.
De sokféle főzeléket, porkolttel vagy fasirttal, sült hust körettel, tésztákat, rakott zöldségeket, töltött káposztát, paradicsomos káposztát, szilvas gombócot, nudlit, túró gombócot, és meg sok mást igen. :)
Tökfőzelék, borsó, krumpli, zöldbab főzelék, sült virslivel, vagy kolbásszal, pörkölttel. Rakott kel, töltött paprika, rakott karfiol. Túrós tészta, spenótos tészta, spagetti. Gulyás leves, bukta. Zöldbab, palóc leves, borsó leves, húsleves. Fasirt vagy rántott hús burgonyapürével.
Tepsiben burgonya csirkecombbal lesütve.
Hurka kolbász sütve burgonyával. Hasáb kolbásszal, vagy sült hússal, brassói. Rizibizi májjal.
Ezeket szoktam főzni kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!