Szokott 'üresjárat' lenni, mikor nem a babáddal foglalkozol?
Figyelt kérdés
Az enyém perpill nem igényel, szépen játszogat a szőnyegen, pedig le akartam vinni sétálni, de mutatta, hogy játszana... 1,5 éves. Én meg itt netezek.2012. máj. 3. 14:41
1/6 anonim válasza:
igen 20 hónapos betettem a hust sütni elö készitettem a vacsorát leültem gépezek mano alszik felébred hinta addig porszívózok felmosok majd ki az udvarra 6 ig
2/6 anonim válasza:
Igen, szokott ilyen lenni, és én ezt tökre bírom. :)
Lányom is sokszor úgy elvan magában, hogy szinte zavarom őt. :) De nem bánkódom, elfoglalom magam, és élvezem a helyzetet.
3/6 anonim válasza:
Kettő után elaludt a fiam, még most is szunyál. Mivel itthon van a férjem, most én is "szabadságon" vagyok. Kiültem a kertbe, olvasgattam, most netezek, kávézok, több, mint egy éve nem volt ennyi szabadidőm egyhuzamban.
4/6 anonim válasza:
Nálunk sokszor van, hogy van időm ezt-azt csinálni, mert az ikrek nagyon jól eljátszanak egymással a babakarámban.
5/6 anonim válasza:
Hú, de jó lenne, de nekem egyik gyerekemmel sem volt ilyen. Csak ha valaki más vigyázott rájuk, de olyankor is mindig rohannom kellett, hogy ne terheljem le azt a valaki mást sokáig. Sajna!:(
6/6 anonim válasza:
Változó. Van, amikor tök jól eljátszik, de van, hogy kellek neki. :) Amúgy akkor szoktam lazítani, amikor alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!