Szerettek főzni? örömmel, szivből föztök a családnak, v kötelességből?
csak akkor főzök, amikor örömmel teszem, mert muszájból úgysem sikerül, sütni is csak akkor sütök, amikor szívből jön
szerencsére általában szívvel-lélekkel csinálom :)
26/N
Szeretek, főzni is és sütni is, egy a baj, hogy nagyon sokszor nem emlékszem már egy-egy kreációmra, ami nagon ízlett mindenkinek, így sok dolgot csak egyszer eszünk.
:-)))))))
Amikor ízlik nekik az ételem, akkor úgy érzem, h minden kínlódás, kupi, mosogatás ellenére megéri nekik főzni. Aztán persze, ha rosszul sül el a dolog, vagyis pl túl sós lesz a kaja, odaég, akkor hirtelen megutálom az egészet. Egy anya, feleség, ... úgymond köteles főzni, de ha nem értünk hozzá, ha nem élvezzük, akkor csak kötelesség marad örökre.
Először nekem is egy "munka", elvégezendő dolog volt. De amikor húgom élvezettel nyammogja a szilvásgombócom, innen-onnan egy-egy dícséretet kapok, egy tál művészire sikerül, az asztal kész vizuális és illatélmény, akkor örömmel főzök.
Nem szeretek sem főzni,sem sütni.De ha főzöm akkor finoman csinálom,de a lehető legrövidebb időn belül legyen meg..Nem szeretem a nagy felhajtást a konyhában.Nekem szerencsém van,mert a párom imád főzni,és ahogy mondja örömmel csinálja,mert ilyenkor jutnak az eszébe a jobbnál jobb gondolatok.Ő neki a főzés pihenés.Cserébe viszont elmosogatok,mert mosogatni imádok..
38/N
Én nagyon szeretek főzni :) Leköt, és jó kedvre derít ha örömet szerezhetek a család többi tagjának :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!