Ajaj, pizzát ígértem a családnak, de nincs itthon élesztőm (illetve ami van,1 hónapja lejárt). Élesztő nélküli pizzatészta, ami bevált? Köszi.
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 18:06
1/7 anonim válasza:
futtasd fel az élesztőt, ha felfut, akkor nincs semmi baja
2/7 anonim válasza:
szerintem ez könnyű és jó is:)
3/7 anonim válasza:
ha hűtőben volt az élesztő, annak jónak kell még lennie.
én is jártam már így, semmi baja nem volt, szépen felfutott.
ne izgulj, sikerülni fog:))
4/7 anonim válasza:
Előttem már írták, ha felfut, nyugodtan készülhet belőle pizza, semmi baja nincs. Nálunk is gyakran kerülnek elő őskövületek a hűtőből :=)
Amúgy érdemes tartani otthon 1 tasak élesztőport, sosem lehet tudni, mikor fog "életet menteni" :=)
5/7 anonim válasza:
Pizzába nem kell sok élesztő. Én csak a nagyon pici sarkát szoktam beletenni 4 főre, és isteni finom vékony tészta lesz belőle. Ha egy napot keleszted, akkor a legjobb, de kb 1 óra elteltével már süthető. Ennyi élesztőt esetleg a szomszédtól is el tudsz kérni :D
F/18
6/7 anonim válasza:
Jaja, a puding próbája az evés, az élesztőé a futtatás.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, felfutott, isteni pizzát készítettem, azóta minden morzsája elfogyott :)
2011. júl. 16. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!