Hát ez az, a neten ahány röszti recept, annyiféle készítési mód. Én tapasztalatokra lennék kíváncsi, már fél órája a recepteket bújom, de még mindig nem jut eszembe hogy csináltam anno.
Akkor tessék, itt a svájci röszti, nézelődj itt, talán eszedbe jut, hogy valamikor melyik alapján készítetted. Rajtad kívül ugyanis ezt senki más nem tudhatja, de azt is tudod ugy-e: a google a barátod?
2012. okt. 9. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 A kérdező kommentje:
nem tudom miért viselkedsz így. Épp az előbb mondtam, hogy már fél órája nézegetek a neten röszti recepteket. Azt hittem, hogy világos, azért teszem fel itt a kérdést, mert nem segítettek a találatok. Inkább kérdezek olyat, aki megcsinálta. A google lehet, hogy a barátom, de te csináltál már? Tudsz válaszolni a kérdésemre? Nem ? Akkor légyszíves ne linkelj be google kereséseket, mert nem erre voltam kíváncsi. Kérlek csak annak adj választ, akinek a kérdésére épkézláb tanácsot tudsz adni, szörfölni a neten én is tudok /és nem feltétlen a régi receptemet keresem/.
2012. okt. 9. 18:31
5/9 anonim válasza:
én csak a képeket nézem, de ezek alapján reszelve van.Főttet hogy akarod reszelni??
2012. okt. 9. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Én is régen csináltam már, de azt a félét, amihez meg kell főzni a krumplit, majd hidegen a reszelő nagylyukán lereszelni. én csak hagymát sütöttem világosra zsíron, egy nagyobb serpenyőben, és abban kezdetem pirítani a reszelt, rusztikus krumplit. kicsit le is nyomogattam a serpenyő aljához, hogy jobban piruljon.
tányérral megfordítottam és megsütöttem a másik felét is.
szép piros, nagyon ízletes köret, de magában is nagyon finom esetleg egy kis fokhagymás tejföllel.
2012. okt. 9. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 A kérdező kommentje:
5-ös, hát így lehet lereszelni főtt krumplit, ahogy 6-os írja. 6-os köszi, akkor lehet én is megfőzöm!
2012. okt. 9. 18:43
8/9 anonim válasza:
ahogy gondolod.
Prószába nyersen teszem és megsül, tehát mindegy kvázi.
2012. okt. 9. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
A svájci eredetileg nyers krumpliból van, de sokszor ennek ellenére hajában fött krumpli maradékából is készitik.
Ha nyersböl készited, akkor jobban szálas marad és valamennyivel szárazabb az egész - inkább szalmakrumpli-szerü, ha föttböl, akkor krémesebb, puhább lesz az eredmény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!