Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Európa tálamnak (cserép,...

Európa tálamnak (cserép, olyan, mint a Pataki), mázas a belseje, ettől függetlenül be kell áztatni mielőtt sütök benne?

Figyelt kérdés
Házi kenyeret akarok benne készíteni!
2012. okt. 8. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:

nekünk is ilyen van és az útmutatóban az van, hogy be kell áztatni

mi be szoktuk és jó is lett

a kenyérnél nem tudom jó ötlet-e

2012. okt. 8. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
ha a külseje is mázas nem ha igen akkor érdemes csak hogy el ne pattanjon
2012. okt. 11. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!