Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a jó vaddisznópörkölt titka?

Mi a jó vaddisznópörkölt titka?

Figyelt kérdés

Hétvégén vaddisznót szeretnénk főzni. Már a neten utánanéztem a speciális fűszereknek, én ezeket találtam: fokhagyma, borókabogyó, kömény, babérlevél, vörösbor.


Mit érdemes még ezeken kívül használni, mitől lesz nagyon finom?


2009. aug. 3. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Éppen ezeket ajánlottam volna magam is. Biztos, hogy finom lesz és a fűszerek elveszik a vad-ízt is. Esetleg még tehetsz bele egy kevés élő zellerzöldet is.
2009. aug. 3. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Figyelj arra, hogy a vaddisznó hús nagyon száraz, ne sajnáld a füstölt szalonnát.

A köménnyel óvatosan, mert elég karakteres fűszer, ha őrölt köményt használsz, akkor méginkább.

A vörösbort csak a végén add hozzá, de maradjon idő az alkohol tartalom elpárolgására.

Én zellert nem adok hozzá (még nem is hallottam) de egy kis lestyán nagyon megdobja.

2009. aug. 3. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!