Mi a titka a jó pitának?
Figyelt kérdés
Többször is csináltam már házilag pitát, de mindig másmilyen lesz. Egyszer nagyra nő, egyszer kicsire, egyszer vegyesen sikerül. Mitől függ, hogy a pita mekkorára fújódik? Egyáltalán mitől lesz üreges?2011. aug. 4. 20:52
1/2 anonim válasza:
Én sima liszttel és vízzel csinálom, semmi mást nem teszek hozzá, csak egy kis sót. És gázsütőben sütöm hirtelen, maximum lángon kb. 5 percig. Nekem mindig szép színe lesz és tökéletesen üreges.
2/2 doboszoli válasza:
Huh, de jó, hogy elolvastam a magyarázó szöveget is.
A kérdést (félre)olvasva, már a billentyűzet felé nyúltam, lett volna egy "poénos" válaszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!