Mi a titka a tárcsán való sütögetésnek?
jó húst kell választani
jól kell pácolni
és nem szabad cipőtalpá sütni,csak annyi ideig amennyi kell neki
a vastagabb lapocka is jó, csak nem szálirányban, hanem arra merőlegesen kell felvágni és jól bepácolni.
persze a tarja a legjobb,de nem elvetednő gondolat a lapocka sem :))
érdekes mindenki sertésből indul ki, m iáltalában csirkét és marhát sütünk én a sertésért nem vagyok oda.
és sokan addig sütik,amíg csak valami száraz kőkeménylap lesz belőle.azt hiszem ez a legnagyobb hiba.
csirkét, marhát együttsütni nem lehet, így a társaság fele,már ehet, a másik fele meg éhenhal, mire a marha megsül:))
én maradok a röfinél :))
bocsi,de a marha hamarabb megsül mint a csirke
a steaknek max 2x5 perc kell
Mi csirkét és sertést is szoktunk sütni! Csirkéből combot és szárnyat is, disznóból tarját.
Jó sok zsírban sütjük, a tárcsa közepén pedig egy nagy fej hagyma. Előtte való este bepácolom a húst. Mi közben szalonnát sütünk, míg a husi sül. Ha kész a hús, mehet a krumpli ebbe a zsírba, így jól átveszi az ízét. Mellé friss zöldségek mennek, önmagukban, vagy salátaként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!