Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a tárcsán való...

Mi a titka a tárcsán való sütögetésnek?

Figyelt kérdés
Hogyan tudok igazán puha, omlós, szaftos húst sütni rajta? Olyan igazán pecsenyésre szeretném sütni, de nem igazán sikerül.
2011. jún. 11. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

jó húst kell választani

jól kell pácolni

és nem szabad cipőtalpá sütni,csak annyi ideig amennyi kell neki

2011. jún. 12. 00:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a lapockát szeretem sütni, az nem olyan száraz. No meg sülés közben bőven locsolgatni kell, és akkor szaftos lesz, nem pedig kemény száraz.
2011. jún. 12. 05:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a tarja jó ehhez,mert az nem száraz,és nem kell locsolgatni,csak megfordítani a másik felére. A lapocka soha nem lesz omlós.
2011. jún. 12. 06:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

a vastagabb lapocka is jó, csak nem szálirányban, hanem arra merőlegesen kell felvágni és jól bepácolni.

persze a tarja a legjobb,de nem elvetednő gondolat a lapocka sem :))

2011. jún. 12. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A titok, pácolás közben olajat is kell a húsokra önteni és úgy állni hagyni.
2011. jún. 12. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

érdekes mindenki sertésből indul ki, m iáltalában csirkét és marhát sütünk én a sertésért nem vagyok oda.

és sokan addig sütik,amíg csak valami száraz kőkeménylap lesz belőle.azt hiszem ez a legnagyobb hiba.

2011. jún. 12. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

csirkét, marhát együttsütni nem lehet, így a társaság fele,már ehet, a másik fele meg éhenhal, mire a marha megsül:))

én maradok a röfinél :))

2011. jún. 12. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

bocsi,de a marha hamarabb megsül mint a csirke

a steaknek max 2x5 perc kell

2011. jún. 12. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 Tinker Bell ***** válasza:

Mi csirkét és sertést is szoktunk sütni! Csirkéből combot és szárnyat is, disznóból tarját.


Jó sok zsírban sütjük, a tárcsa közepén pedig egy nagy fej hagyma. Előtte való este bepácolom a húst. Mi közben szalonnát sütünk, míg a husi sül. Ha kész a hús, mehet a krumpli ebbe a zsírba, így jól átveszi az ízét. Mellé friss zöldségek mennek, önmagukban, vagy salátaként.

2011. jún. 12. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!