Csirkecombot, hogy főzzem/süssem meg? Többi lent
Figyelt kérdés
Még régebben láttam barátnőm anyukájánál,hogy valahogy úgy csinálta,hogy befűszerezte , talán be is pácolta és egy sütő zacskóba tette talán és úgy be a sütőbe és nagyon finom volt és omlós és szinte magától levált a csontról. A kérdésem az lenne,hogy ezt valaki pontosan nem tudná leírni,hogy hogy kell? (Milyen pác/fűszer, hány fokos sütőbe meddig süssem stb)2012. szept. 28. 18:55
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, de megpróbálhatod fóliába csomagolva, lehet, hogy a csomagolástól lett ez az eredmény. Én úgy szoktam - lusta vagyok mosogatni -, hogy mosás és sózás után becsomagolom a felsőcombokat egyesével fóliába úgy, hogy fölül nyitva hagyom, hadd piruljon és kijöhessen a gőze. A sütőbe beteszem a rácsra, a saját levében megpárolódik és saját zsírjában megsül, sőt még sok leve is marad.
Nem vacakolok sokat.:)
2/3 anonim válasza:
A sütőzacskóhoz nem kell semmi előkészület, sózod, borsozod, majorannázod a csirke combokat, és beleteszed a zsacskóba. mellé meghet pár gerezd fokhagyma, egy fej vöröshagyma cikekkre vágva. a zacskót meg kell szúrkálni pár helyen, egy tepsibe tenni és kb 180 fokon sütni úgy 40 percig.
a végén a zacskót felhasítani és pirosra sütni.
3/3 anonim válasza:
ha nincs sütőzacskó, akkor zsiradékos tepsibe, egy csepp vízzel, lefóliázva is meg lehet sütni.fűszerezeés, ahogy az előző kommentekben.végén fólia nélkül pirosra sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!