Nálatok, hogy szokás? A csirkecombot egészben vagy ketté vágva rántjátok ki?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 14:23
1/6 anonim válasza:
Én ketté vágom, sőt ki is csontozom. Igy biztos, hogy nem lesz belül véres a hús.
2/6 anonim válasza:
Kettévágva, de a csontot benne hagyom. Szeretem szopogatni.
3/6 anonim válasza:
Az alsó és a felső combot külön rántjuk
5/6 anonim válasza:
Ketté vágva, és ha nem csontozom ki, akkor is legalább három helyen csontig csinálok éles késsel egy bemetszést, hogy rendesen süljön át.Persze az ifjúság miatt inkább kicsontozom, mert rossz nézni, hogy mennyi húst rajta hagynak a csonton,- a macskák örömére-. ha kicsontozom, akkor a csontokból főzök egy jó alaplevet, ami levesbe, vagy pörkölt felöntéséhez máskor jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!