Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nálatok, hogy szokás? A...

Nálatok, hogy szokás? A csirkecombot egészben vagy ketté vágva rántjátok ki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ketté vágom, sőt ki is csontozom. Igy biztos, hogy nem lesz belül véres a hús.
2012. szept. 23. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Kettévágva, de a csontot benne hagyom. Szeretem szopogatni.
2012. szept. 23. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alsó és a felső combot külön rántjuk
2012. szept. 23. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ketté vágva.
2012. szept. 23. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ketté vágva, és ha nem csontozom ki, akkor is legalább három helyen csontig csinálok éles késsel egy bemetszést, hogy rendesen süljön át.Persze az ifjúság miatt inkább kicsontozom, mert rossz nézni, hogy mennyi húst rajta hagynak a csonton,- a macskák örömére-. ha kicsontozom, akkor a csontokból főzök egy jó alaplevet, ami levesbe, vagy pörkölt felöntéséhez máskor jól jöhet.
2012. szept. 24. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Kettévágva
2012. szept. 24. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!