Azon kívűl, hogy simán kiveszed a csontot belőle vajon mire gondolsz?
Bocs, nem igazán értem.
Örülök, hogy megtaláltad.
Megnéztem, de egyszerűen nem értem. Esküszöm nem vagyok sem szakács, sem falusi lányka. De ez valahogy olyan magától értetődő. Erről műsort készíteni, eszembe sem jutott volna.
Lebőrözöd.hegyes kis éles késsel a csontnál bemetszed, és így haladsz a csont mellett tovább. a két végén a porcos rész is kikanyarítod.
kapsz egy jó nagy tenyérnyí vastag húsdarabot. (felső combot írom most) azt még , ha akarod kisebb szeletkékre vághatod.
Az alsót is ki lehet, de elég kicsi hús lesz belőle, de pl csíkokra vágva az is nagyon jó valami tokányfélének.
Én így csinálom, semmi ördöngősség nincs benne.
viszont a jó éles kés fontos eszköz:)
Én a videot sajnos nem tudtam megnyitni, de "erzsimamának"
köszi, hogy megerősített a prózai válaszomban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!