Malaboy kérdése:
Hogyan készíthetnék házi zsírszegény túrót? 1,5 vagy 0,1 %os tejből, és a savóval mit csináljak, hogy főzzem? Biztos van rá módszer. Lehet krémes állagú is, de a darabos jobb lenne
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 10:13
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Ez már nem tej,ha meg is alszik,csak a savó marad belőle.
2/3 anonim válasza:
Zsírszegény tejből nem érdemes nekiállni. egy kiló túró kihozatalához 5-6 lt tejre van szükség.
a házilag készített mindig krémes lesz, nem morzsalékos, mert az egy technológiai folyamat eredménye.
házi túró készítésre rengeteg recept van a neten, de nem
ezekkel a paraméterekkel.
a savó amúgy értékes anyag, kelt tésztákba pl nagyon jól hasznosítható.
3/3 A kérdező kommentje:
Pedig több oldalon írtak hogy a tejből megmaradt sávot segíteni a euróval és magas tartalmú alacsony zsírtartalmú turokremet kapunk..esetleg valami más praktika ?
2012. szept. 8. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!