Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készíthetnék házi...

Malaboy kérdése:

Hogyan készíthetnék házi zsírszegény túrót? 1,5 vagy 0,1 %os tejből, és a savóval mit csináljak, hogy főzzem? Biztos van rá módszer. Lehet krémes állagú is, de a darabos jobb lenne

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ez már nem tej,ha meg is alszik,csak a savó marad belőle.
2012. szept. 8. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Zsírszegény tejből nem érdemes nekiállni. egy kiló túró kihozatalához 5-6 lt tejre van szükség.

a házilag készített mindig krémes lesz, nem morzsalékos, mert az egy technológiai folyamat eredménye.

házi túró készítésre rengeteg recept van a neten, de nem

ezekkel a paraméterekkel.

a savó amúgy értékes anyag, kelt tésztákba pl nagyon jól hasznosítható.

2012. szept. 8. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Pedig több oldalon írtak hogy a tejből megmaradt sávot segíteni a euróval és magas tartalmú alacsony zsírtartalmú turokremet kapunk..esetleg valami más praktika ?
2012. szept. 8. 18:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!