Főzött vanília pudingot összekeverhetek mascarponével és felvert tejszínhabbal, nem lesz darabos?
Én letenném a babapiskótát egy tél aljára, rá a puding, rá a püré, hűtőbe és tálaláskor tejszínhabbal kínálnám.
V gesztenyepüré tejszínhabbal / kockázott babapiskóta pudinggal-habbal, ki mit kér.
Én a mascarponét sokszor használom tortákhoz.
Nem rossz az ötlet!
1, Hűtsd ki jól a pudingot, majd géppel keverd össze a krémsajttal. Ha ez megvan, akkor verd fel a tejszínt, és szépen kanalanként vetesd fel a pudingos krémmel.
(Én a pudingot 3 dl tejjel főzném meg.)
Jénaiba raknám, rétegezném, közepébe menne a valamibe (pl: rumba) áztatott babapiskóta
2, Vagy így: normál puding (kb 4 dl tejből, hogy kicsit keményebb legyen). Aztán rá az áztatott piskóta, rá a tejszínhabbal (vagy simán rummal) lazított gesztenyepüré, tetejére a mascarpone tejszínhabbal lazítva.
Ha a mascarponét felvert habbal lazítod, akkor habzsákba törltve szépen díszíteni is tudsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!