Hidegen készítendő vanília pudingba hogy keverjek vajat, hogy ne legyen csomós?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 15:46
1/8 anonim válasza:
Sztem olvaszd meg egy kicsita vajat,de ne forrón öntsd hozzá a pudinghoz,igy talán nem lesz csomós.
Egyébként minek kell pudingba vajat keverni?Oo Hogy krémesebb legyen?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, tortába szeretném tenni.
2011. szept. 23. 15:54
3/8 anonim válasza:
Értem,akkor mindenképp úgy csináld ahogy első válaszomban irtam,igy tuti nem lesz csomós!
4/8 A kérdező kommentje:
O.K. Köszi, megpróbálom. Szerencsére pudingpor és vaj van még bőven. :-))))))
2011. szept. 23. 16:00
5/8 anonim válasza:
ugyanúgy, mint a főzős pudingba. azt is megvárjuk, hogy teljesen kihűljön, mielőtt a kikevert vajas cukros krémmel összekeverjük.( de Te ezt tudod:) )
6/8 anonim válasza:
De próbáld ki ha van kedved hogy a pudingot tej helyett habtejszínnel kevered ki.Isteni finom, mindig azt teszem a tortába. :)
7/8 A kérdező kommentje:
17.42
Nem tudtam, mert még soha nem csináltam ilyet, de végülis "sugallatra" így csináltam és jó lett. :-)
2011. szept. 24. 06:55
8/8 A kérdező kommentje:
20.02
Hogy ez nem jutott eszembe, köszi, biztos sokkal finomabb tejszinnel, legközelebb így csinálom.
2011. szept. 24. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!