Hogyan, mivel fűszerezzem a disznóhúsból készítendő levesemet? Mármint a són és vegetán kívül.
Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 09:46
1/5 anonim válasza:
Én ezeken kívűl cak zöldségeket teszek bele, srépa, petrezselyem, zeller, 2 gerezd fokhagyma, 1 vhagyma, de vki tesz bele krumplit és karalábét is. Másra nincs szükség.
2/5 anonim válasza:
Ha húslevest szeretnél csinálni, én így szoktam.Berakom a húst egy fazékba, és elkezdem főzni, míg ki nem fől a vér belőle! (az a habja, amit leszedünk)
Utána a zöldség répa, vöröshagyma,Karalábé, 1-2 krumpli.Só bors, vegeta, egy pici kurkuma (arany színe lesz tőle),max még 1-2 leveskocka, de nem fontos!Lassú lángon 1-3ó főzés fedő nélkül, mert különben zavaros lesz a levesed.Külön kifőzöl tésztát, és ennyi!Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
4/5 anonim válasza:
Annyira útálom hogy minden egyszerű ételt eltúloznak az emberek.Húslevesbe nem kell lesnyán , kurkuma, zsálya meg mit tudom én hogy mi. És a csirke pörköltbe se kell borókabogyó /ez egy régebbi kérdés volt/.
5/5 anonim válasza:
szerintem ízvarázst tegyél bele és ne vegetát, meg persze zöldségek és hús és hidd el angyon finom lesz, jah és ne tegyél bele túl sok karalábét ha szereted mert akkor kicsit rosz íze lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!