Palacsintát, hogyan forditod meg? Feldobod, kézzel, vagy forditó lapáttal?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 13:59
11/17 anonim válasza:
Nekem késsel megy a legjobban.A palacsinta alá dugom,majd felemelem kicsit és megfordítom.Feldobni nem tudom,de szerintem gyakorlással biztos meg lehet tanulni.
12/17 anonim válasza:
Nos, én örülök ha azzal a lapáttal meg tudom fordítani, az sem sikerül mindig, van hogy szétszakad a palacsinta mire sikerül. Persze én elég vékonyra csinálom mert csak úgy szeretem, lehet ez a baj... de persze tök béna is vagyok hozzá:P
13/17 anonim válasza:
Én is egy nagy késsel fordítom.
14/17 anonim válasza:
Én néha fa vékony spatulával fordítom, néha meg feldobom. :)
15/17 anonim válasza:
Gyerekkoromban mamámmal gyakoroltam a feldobást. Úgy 8-9 éves lehettem. Akkor szinte az összeset elbénáztam!:)
De azóta már sikerül, így mindig feldobom. Soha nem esik mellé, nem szakad el.
Imádok palacsintát sütni!
15L
16/17 anonim válasza:
Kézzel mag se próbálnám, lapátot használok. Én is dobálgattam egy ideig. Egészen most szeptember környékéig amikor is a kedvenc palcsintasütőm nyele a kezemben maradt míg a többi része majdnem az arcomba repült. Eltört úgy, hogy a jelét sem mutatta ennek. Azóta tefalos van, de utálom. Nehezebb mint a régi és ha nem lassan sütöm nyers a tészta közepe. Ugyértem a teteje + az alja tökéletes, de a közepe... Így kétszer olyan sokáig tart a sütés.
17/17 anonim válasza:
Széles fakanállal, vagy kézzel. Megfogom a szélét és átfordítom. Megszokta az ujjbegyem a forrót.
Próbáltam feldobva fordítani, majdnem sikerült.
Wokomba ha készítek kaját, ott szokott. A mozdulat kb azonos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!