Palacsintát, hogyan forditod meg? Feldobod, kézzel, vagy forditó lapáttal?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 13:59
1/17 anonim válasza:
Hát persze hogy fordító lapáttal de ilyen kicsi vas vagy alumínium szerűségnek néz ki de az palacsinta fordítónak hívjak :D
2/17 anonim válasza:
En is palacsinta forgatoval... annyira ugyes nem vagyok,hogy feldobjam...
annyira biztos ugyes lennek,hogy a jobbik esetben a foldon landolna,nem a plafonon :D
Es te kerdezo???
3/17 anonim válasza:
Mikor milyen kedvem van.
Előfordult már, hogy annyira vékony lett, hogy a lapát tönkre tette, ha feldobtam, akkor "sérülés nélkül" megfordult. Viszont így volt, hogy nem tudtam elkapni rendesen. :o) Azért nagy százalékban sikerült. De nem mindig van kedvem kísérletezni, elég gyakran sütök palacsintát...
4/17 anonim válasza:
Én is lapátolok :(
Nem vagyok olyan ügyes.
Párom néha dobálja, de neki se jön össze (csak koszol mindent).
5/17 anonim válasza:
Változó. Fordító lapátot nem használok, mert teflonos serpenyőben sütöm, fa spatulával szoktam rásegíteni, ha kell. Ha kicsit leragad, de a spatulához túl gyenge, akkor kézzel, de ha rendesen feljön, akkor feldobom, mert alapvetően az a legegyszerűbb.
6/17 anonim válasza:
Szia!
Mindig dobom, 2-3 sütővel sütöm, nekem így a leggyorsabb.
9/17 anonim válasza:
Már én is megtanultam feldobni, kicsit meglazítom a széleknél és, ha érzem , hogy csúszkál, akkor feldobom, simán megfordul. bevallom eleinte volt amelyik az elszívón landolt, vagy éppen a gázon...
10/17 bumbi02 válasza:
Dobálom, így a leggyorsabb, 7-8 éves korom óta mindig dobáltam, volt időm begyakorolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!