Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a véleményetek a maggi, és...

Mi a véleményetek a maggi, és knorr csoda porokról a panir meg többiekröl? Használtok ilyeneket?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen használtam őket, de csak a chilis babosat meg a milánóit, a többi szerintem hülyeség. Házilag el lehet készíteni.
2012. szept. 5. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiket el lehet késziteni házilag, a milánóit és a chilisbabot is. Az új főzelék poroktól kifejezetten kivagyok, teljesen feleslegesek. Időnként sütőzacskós dolgokat veszek, mikor nagyon gyorsan akarok valami kaját csinálni. Próbáltam a panir porokat is, nekem nem jöttek be.
2012. szept. 5. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem ismerem ezeket a porokat, panír porról még nem is hallottam, de amúgy sem venném meg, mert jobb szeretem a száraz kiflit ledarálni és azzal panírozni.
2012. szept. 5. 17:48
 4/9 Penszy ***** válasza:
86%
nem használom őket,felesleges pénzkidobásnak tartom...
2012. szept. 5. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Felesleges pénzkidobás és nem is egészséges. Kis fáradtsággal jobbakat csinálok.
2012. szept. 5. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Régi mondás "míg lószar van, veréb is van"...sajnos már igazi lószart sem látni, csak ilyen csomagoltakat. de, amíg megveszik ezeket, addig újabb és újabb műlószarokat fognak kitalálni.
2012. szept. 5. 19:57
 7/9 anonim válasza:

Régen néha néha becsúszott egy-egy ilyen /leginkább chilis bab/, tűzoltásnak jó volt, de egyre megy fentebb az áruk, iszonyat kevés van bennük, szinte nevetséges amikor ráírják, hogy négy főre, párom magában megeszi a "4 adagot"!

Páromnak a nővére eszi ezt a sok vackot, ez elmúlt időben szinte csak ezen élt, kb 10 kg szaladt fel rá!

2012. szept. 5. 22:30
 8/9 doboszoli ***** válasza:
Köszönöm, nem kérem!
2012. szept. 6. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
A levespor még oké de a többi nem :D
2012. szept. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!