Milyen olíva olajat használtok?
Főzéshez célszerű szűz vagy finomított olívaolajat használni. Az extra szűz olíva olajokat az ízükért esszük, ezek hő hatására megváltozhatnak, intenzívebbek lehetnek és új (lehet, hogy kellemetlen) ízkombinációk jöhetnek létre. Vigyázz arra, hogy a Sansa, Pomace szavak ne szerepeljenek az üvegen, ez az olaj a maradék gyümölcsből készült, kémiai úton nyerték ki, nem sajtolták. Fontos azt is megnézni, hogy tartalmaz e más olajat az üveg. Ha van már egy bevált olajad, célszerű a sötét üvegű, a polcokon hátul levőekből választani. AH még nem vettél (jelen esetben), ne válassz sötét üvegűt, hogy lásd zavaros e az olaj. A minőségét kb. egy évig tartja meg igazán, erre is kell figyelni.
Sajnos én márkát nem tudok Neked mondani, Spanyolországban élek, nem tudom mik vannak otthon, de remélem segítettek!
Szép estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!