Mikor kezditek olajjal csinálni a fözit babátoknak milyen olajat használtok? Oliva vagy étolaj?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 15:55
1/7 anonim válasza:
én fél éves korától rántottam be az ételek, olivaolajjal többnyire de napraforgóval is volt, hogy csináltam :)
2/7 anonim válasza:
EXTRA SZŰZ OLIVAOLAJJAL
még csak 6 hós
3/7 anonim válasza:
Kicsit off leszek.Szerintetek lenmagolajjal lehet???A babám nagyon szurolásos
5/7 anonim válasza:
én csak pár cseppet teszek neki a főzijébe had szokja... és majd később komolyodik a dolog :) és floriolt vettünk neki
6/7 anonim válasza:
7 hónaptól egy kávéskanálnyi hidegen sajtolt olajat keverek az ételébe gyerekorvosi javaslatra(ennyi a fontos azt mondta,nem az,hogy milyen növény)
7/7 anonim válasza:
9 hónapos koruktól margarinnal csináltam, kb. 1 éves korukban álltam át a disznózsírra, magunknak is azzal főzök, semmi bajuk a lányoknak. /3 és 4 évesek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!