Szójaszószt mihez használtok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 07:55
1/5 anonim válasza:
Én pl. ehhez: [link]
De ezen kívül a kínai, az édes-savanyú ételekhez is, köretekből a borsós-rizsre is szoktam csepegtetni, vagy sült húsokhoz pácba is.
2/5 anonim válasza:
Semmihez,mert nem egészséges. Inkább készítek valamit,ami az ételhez illik.
5/5 anonim válasza:
Tessék: [link]
Magam részéről rizs, és tészta köreteket szoktam leginkább ezzel ízesíteni, de legújabban kipróbáltam lencse, meg sárgaborsó főzelékben is.
#2 meg légyszi magyarázza már el miért nem egészséges. Talán a genetikailag módosított szójára gondolsz? Ne a Heinz vacak alapján ítéld el, kapható normális is, pl: www.fuszeraruhaz.hu/adat/termek/101/Image/vilagos_szoja_szosz.jpg
A kínaiak úgy használják, mint mi a sót. Persze túlzott fogyasztás ez esetben sem egészséges, de semmiből se az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!