Milyen tipusú sót használtok a főzéshez?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:35
1/9 anonim válasza:
Sima asztali sót veszünk egy finomszemcséjűt és egy durvát, ezeket felesben keverve teszem a a dobozba és a szóróba is.
2/9 anonim válasza:
Tengeri sót a főzéshez, Himalája kristálysót a szóráshoz
3/9 anonim válasza:
Sima asztali sót. A többi luxus és semmivel sem jobb,mint az asztali só,csak divat.
4/9 anonim válasza:
Akinek egészségügyi problémái vannak az nem divatból használ mást mint sima asztali sót.
6/9 anonim válasza:
Minden só tengeri só, hogy egészséges-e, az a használat mértékétől függ.
A többi mind üzleti fogás...
8/9 Robinson76 válasza:
Jódozott,finomszemcsés sót a magyar konyha remekeihez,tengeri sót a mediterrán ételekhez.
9/9 doboszoli válasza:
A sótartóban finom szemcsés (jódozott??) só figyel, minden másra, a töltelék áruba is a nagyszemcsés, fehér sima asztali sót használom.(bttó 37Ft/kg, 50 kilós zsákban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!