Tatárbifsztekhez a húst kell állni hagyni, pácolni?
Most csinálok először , jól jönn3e minden jó tanács, ötlet hogy nagyon fini legyen :)
Ha nem hagyom állni akkor nem lesz jó ? mert ma vettem a húst és nagyon ennék már belőle :S
köszi!
Én pácolni nem szoktam. háromszor átdarálom finom tárcsán, közben mindig elmosva a darálót, az esetleges rejtett inaktól megszabadítani.
a finom pépes húst, a legjobb fűszereimmel megfűszerezem,só
reszelt hagyma, fokhagyma, bors, őrölt kömény, csiliőrlemény (erősen szeretjük)pirospaprika,puha vaj, tojás sárgája, kis mustár.
kézzel jól összegyúrom, mint a kolbászhúst, megkóstolom, hogy mi kell még. esetleg még teszek bele valamit, ami első kóstolásra hiányzik.
én egy éjszakát szoktam így készen befűszerezve hűtőben érni hagyni, de aztán másnap délután nekiesünk...:)
általában vendégeket is hívunk rá, így két kenyérpirító is üzemel egyszerre.
Egy hét múlva lesz esedékes nálunk, már én is nagyon várom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!