Mikor olvad ki? (Tegnap este raktam be a fagyóba pár combot, és ma vettem ki 10óra körül! ) Sajna nincs mikróm így nem tudom meg gyorstani az olvadást, pedig be szeretném pácolni! Ma gondolom akkor ez elmarad?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 11:43
1/5 anonim válasza:
Ha jól bezacskózva LANGYOS vizbe teszed, akkor gyorsabban kiolvad, de ha pácolni akarod, akkor nyugodtan tedd rá a pácot már fagyosan, ugyanúgy beveszi, söt amikor olvad, akkor már felvesz belöle. (Már többször próbáltam, tényleg megy.)
2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg ez nem jutott eszembe!:) Köszönöm!!!!:)
2011. szept. 1. 11:54
3/5 anonim válasza:
Vízbe amúgy zacskó nélkül is teheted, úgyis meg kell mosni a húst sütés előtt:)
4/5 anonim válasza:
Gonolom, ha már lefagyasztotta, akkor elötte megmosta. Ezen kivül ha kiolvasztáskor vizbe teszi, akkor mire felolvad, az összes ize kiázik és borzalmas lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen megmostam mielött be zacsiztam!Mikor lesz borzalmas íze?
2011. szept. 1. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!