Hogyan kell húst pácolni?
Segítenétek nekem? Hétvégén vendégeink lesznek, és kint sütnénk flekkenen húst. Karajt vettünk, hogyan pácoljam be?
Mit készítsek még mellé?
40 fok lesz elvileg, én csak 2-3 féle salit csinálnék, mozarella paradicsommal, tzaziki, ilyesmik
kicsit kloffold ki a húst, aztán rakd olajba, nem kell sok, de azért legyen rajta (puhul tőle), és szórj rá mondjuk flekken fűszerkeveréket! hagyd így legalább 24 órát, ennyi:)
Én vennék sertés húsra való füszert és azzal pácolnám be. De jó ha vegetát sót, borsot étolajjal összekeversz és azzal egy angy tálba teszed a husokat és jól átdörzsölöd vele. Már pl. ma megcsinálhatod. Csak sok olajban álljon. A sertéshús 3 hétig eláll oljaos pácban. Hozzá süthettek a grillel paprikát, paradicsomot, krumplit
egy szakács
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat, és a segítségeteket!
Szerintetek menne hozzá a sajttekercs, vagy nem igazán?
Akár mehetne is hozzá, de ilyen melegben kinek kellene még az is, áá.Bár csinálj párat, ahogy jónak látod.
a szakács:)
a pácot neked kell kiválasztani van sokféle, mustáros-fokhagymás, sima mustáros, fokhagymás tej stb....:D
a pácot amit készítesz beleteszed a húsit és hagyod állni legalább egy napot hogy jól belemenjen a pác íze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!