Hogyan kell pácolni, előkészíteni a friss húst, hogy megsütve omlósabb legyen?
Figyelt kérdés
Disznót fogunk ölni és sajnos ilyenkor a friss húsból nem tudok egy jót enni. Ilyenkor olyan szálkás szokott lenni. Tudtok valamit javasolni? Köszönöm.2010. dec. 26. 17:27
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Hát pedig a disznótorkor frissen sütött hús sose szokott rossz lenni, nem tudom hogy csináljátok, hogy szálkás meg rágós. :) Öreg a disznó?
3/6 A kérdező kommentje:
Minden friss hús szálkás.
2010. dec. 26. 18:12
4/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi amikor csinálunk disznótorkor sült húst akkor sosem szálkás. Finom omlós. Zsírban süssétek, ha nem úgy teszitek, ne olajban. És egy kis vizet is tegyetek alá.
5/6 anonim válasza:
ha mindenáron pácolni szeretnéd, ajánlom a következőt.
mustár-kecsap-méz-só-bors-majoranna-őröltkömény,fokhagymapép.ezzel a
masszával egyenként megkenened a húszeleteket, pl tarja
és karikára vágott hagymával rétegezve lerakod egy tálba.
jó, ha egy éjjelen át áll. másnap. ahogy van átteszed egy kizsírozott tepsibe és lefóliázva elkezded sütni.
kb 40 perc múlva megnézed, hogy puha-e, ha igen akkor fólia nélkül kicsit megpirítod.
garantáltan omlós, ízletes a hús.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 26. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!