Mi a sütőtök titka? (Legjobban fűszer nélkül, natúr megsütve szeretem. )
Figyelt kérdés
Néha 1 óra alatt megsül (200 fok), tömör, finom édes. Néha 2 óra alatt sem, sületlen, vizes íze van, nem tömör.
Van valami praktika, hogy jó legyen, vagy a töktől függ. Ha igen, milyen tököt érdemes venni? Ezt a fajtát szoktuk venni, de nem tudjuk, melyik jó, csak annyit, hogy minél sárgább a héja, annál jobb:
2010. okt. 12. 12:02
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, az a sütőtök lesz finom, amelyiket még nyersen megcsípte a dér. Ezt esetleg fagyasztóban tudod "szimulálni".
2/5 anonim válasza:
töktől függ. én is most csináltam kétszer: egy egész kicsit, később meg egy kb 3 kilósat. a nagyobb gyorsabban megsült, mint a kicsi. valószínűleg érettebb volt
3/5 anonim válasza:
Catlakozom.Én is ugy hallottama szüleimtőlh meg kell csipje a dér.én most raktam először a kertembe,de még várok vele 1 pár napot.majd csak utánna sütöm meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt a deres dolgot én is hallottam, de feltételeztem, hogy "érett" tököket árulnak. Persze nem tudom, miért hittem, mikor tele vannak a boltok narancssárga paradicsommal (nyáron is!)...
Köszi.
2010. okt. 12. 15:07
5/5 anonim válasza:
Gondolom nem éri meg nekik kivárni a talaj menti fagyokat, vagy nem ismerik a trükköt. :) Ez amolyan szájhagyomány útján terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!