A sütőtök krémlevesnek édesnek vagy sósnak kell lennie?
Hú de jó ötlet ez a szalonna! Köszi a receptet, biztosan nagyon fincsi lesz. Most gyorsan pirítok én is szalonnakockákat és a zsírjával együtt hozzáteszem a tökhöz. Sajnos az enyém már a gázon van, így utólag "csinosítgatom".
Köszi szépen!!!
Utolsó, nagyon jó recepteket küldtél te is, köszi értük! Pedig nézegettem a mindmegettét, de az ausztrál receptre nem mertem rámenni, mert féltem, hogy számomra elérhetetlen dolgok vannak benne. De nem!
Végülis készen lett, nagyjából úgy csináltam, ahogy a szalonnás válaszadó írta, csak a szalonnát utólag pirítottam ki, és a turmixolás előtt a tökhöz adtam a kisült zsírját, és most tálalás előtt szórom rá a szalonnapörcöket. Egyébként tettem bele a són és borson kívül szerecsendiót és egy gerezd fokhagymát.
Isteni lett, ahogy nyalizom. A tálalás most következik a családnak!
Nagyon rendik vagytok és hálásan köszönöm a recepteket, rengeteg sütőtököm van még, mindegyiket ki fogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!