Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a húst egy éjszakán át...

Ha a húst egy éjszakán át fokhagymás tejben pácolom, nem fog "rongyosra" szakadozni, túlságosan megpuhulni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A pácolástól semmilyen hús nem fog megpuhulni. Legalábbis nem rongyosra.
2012. aug. 13. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem kloffolod szét, akkor nem.
2012. aug. 13. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

a pácolástól puhulni fog (savas közegben ) így a tejben is, de nem esik szét szálaira attól ne félj.

jó, ha lecsöpögtetés után papírtörlővel is leitatod róla a felesleget.

2012. aug. 13. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!