Ha a húst egy éjszakán át fokhagymás tejben pácolom, nem fog "rongyosra" szakadozni, túlságosan megpuhulni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 15:27
1/3 anonim válasza:
A pácolástól semmilyen hús nem fog megpuhulni. Legalábbis nem rongyosra.
2/3 anonim válasza:
Ha nem kloffolod szét, akkor nem.
3/3 anonim válasza:
a pácolástól puhulni fog (savas közegben ) így a tejben is, de nem esik szét szálaira attól ne félj.
jó, ha lecsöpögtetés után papírtörlővel is leitatod róla a felesleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!