Amur halfilét lehet roston sütni? Két napja ázik, fokhagymás borsos, tejben . Vagy csak rántani lehet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 17:14
1/2 anonim válasza:
Már jó lesz, ha megsütöd valaminek:) mindenképpen alaposan csöpögtesd le, papírtörlővel is töröld át,úgy kezdd el sütni, mert másképp fröcsköl.
ha natúr szeretnéd, akkor egy vékonyan kiolajozott teflonban pár perc alatt süsd meg mindkét oldalát pirosra.
óvatosan egy lapát és egy villa segítségével fordítsd meg, mert széteshet.
nem tudom , milyen rostra gondoltál. néhány tepsihez van rács, de szerintem azon is szétmenne.
még az olajozott sütőpapíros tepsire tudok gondolni, hogy abban pirosra sütöd, fenntartva a legelső mondatomat, hogy töröld szárazra.
2/2 anonim válasza:
Az amur (ha jól emlékszem) nagyon hasonlít a szálkákat stb. tekintve a ponty, márna, busa húsához. Tehát nyugodtan sütheted ropogósra, hogy lehetőleg alaposan átsüljön, és a szálkákat is könnyebb belőle "kivadászni". Egyébként finom lesz, csak csináld úgy, ahogyan az előző válaszoló írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!