Meddig kell egy húst pácolni (fokhagymás-mustáros karaj) és milyen hőmérsékleten?
Figyelt kérdés
És kisütni a páccal együtt kell? Olaj kell még alá?2011. márc. 17. 09:38
1/9 anonim válasza:
Minél tovább pácolod, annál puhább és ízletesebb lesz. Természetesen hűtőben kell, és szerintem 1 napig mindenképp hagyd pácolódni. És persze páccal együtt kell kisütni, letörölnéd róla, vagy hogy gondoltad? :) Lehet olajban is, de finomabb szerintem sütőben vagy roston. :)
2/9 anonim válasza:
Szia!
Karajról lévén szó elég 1 nap,hűtőben tárolva(persze csak ha a hús szeletelve ,klopfolva van).
Felforrósítod a serpenyőt(már amennyiben abban sütöd),a húst kiemeled a pácból,lecsepegteted ,sózod és már dobod is a serpenyőbe!Külön zsiradék nem feltétlenül kell, az elkészítéshez.
Minden jót!
3/9 anonim válasza:
Én ellőtte este be pácolom, és másnap készítem el.
4/9 anonim válasza:
Disznóhúst csak zsírban süss. Kevés kell a pácolt hús alá.
5/9 A kérdező kommentje:
Szeletelt karaj, de nem klopfoltam ki. Minél több, az mit jelent, nem romlik meg mondjuk gey hét alatt? Légmentesen zárjam le?
2011. márc. 17. 12:03
6/9 anonim válasza:
1 hétig ne tárold. Max. 3 nap, persze függ a hús lejárati idejétől (ha bolti). Az meg, hogy nem klopfoltad ki elég nagy probléma, össze fog ugrani a hús, a karaj amúgy se nagy szelet, ha nem klopfolod ki. És át se fog nagyon sülni, mivel vastag.
7/9 anonim válasza:
Elég ha folpack-al lefóliázod, nem fontos légmentesen lezárni.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nem nagy gond ha nem ütögetted ki,sütés előtt még megteheted!Csak óvatosan mert összefröcskölsz mindent a környéken!:)
A legjobb ha műanyag fóliát teszel a húsra ,és úgy klopfolod ki!
Ebben az esetben kell egy minimális zsiradék a sütéshez!
Minden jót!
9/9 anonim válasza:
Tedd a szeletet egy hűtő-zacsiba. Azon keresztül szépen ki tudod kloffolni és nem fogsz vele összecsapkodni semmit. Én így szoktam a rántani-való pulyka szívet kloffolni, a zacsi megakadályozza, hogy bármi is szétcsapkolódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!