Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meddig kell egy húst pácolni...

Meddig kell egy húst pácolni (fokhagymás-mustáros karaj) és milyen hőmérsékleten?

Figyelt kérdés
És kisütni a páccal együtt kell? Olaj kell még alá?
2011. márc. 17. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább pácolod, annál puhább és ízletesebb lesz. Természetesen hűtőben kell, és szerintem 1 napig mindenképp hagyd pácolódni. És persze páccal együtt kell kisütni, letörölnéd róla, vagy hogy gondoltad? :) Lehet olajban is, de finomabb szerintem sütőben vagy roston. :)
2011. márc. 17. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Karajról lévén szó elég 1 nap,hűtőben tárolva(persze csak ha a hús szeletelve ,klopfolva van).

Felforrósítod a serpenyőt(már amennyiben abban sütöd),a húst kiemeled a pácból,lecsepegteted ,sózod és már dobod is a serpenyőbe!Külön zsiradék nem feltétlenül kell, az elkészítéshez.

Minden jót!

2011. márc. 17. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ellőtte este be pácolom, és másnap készítem el.
2011. márc. 17. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Disznóhúst csak zsírban süss. Kevés kell a pácolt hús alá.
2011. márc. 17. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Szeletelt karaj, de nem klopfoltam ki. Minél több, az mit jelent, nem romlik meg mondjuk gey hét alatt? Légmentesen zárjam le?
2011. márc. 17. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
1 hétig ne tárold. Max. 3 nap, persze függ a hús lejárati idejétől (ha bolti). Az meg, hogy nem klopfoltad ki elég nagy probléma, össze fog ugrani a hús, a karaj amúgy se nagy szelet, ha nem klopfolod ki. És át se fog nagyon sülni, mivel vastag.
2011. márc. 17. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég ha folpack-al lefóliázod, nem fontos légmentesen lezárni.
2011. márc. 17. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem nagy gond ha nem ütögetted ki,sütés előtt még megteheted!Csak óvatosan mert összefröcskölsz mindent a környéken!:)

A legjobb ha műanyag fóliát teszel a húsra ,és úgy klopfolod ki!

Ebben az esetben kell egy minimális zsiradék a sütéshez!

Minden jót!

2011. márc. 17. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Tedd a szeletet egy hűtő-zacsiba. Azon keresztül szépen ki tudod kloffolni és nem fogsz vele összecsapkodni semmit. Én így szoktam a rántani-való pulyka szívet kloffolni, a zacsi megakadályozza, hogy bármi is szétcsapkolódjon.
2011. márc. 17. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!