Sertés hús fokhagymás pácban megsütve kukoricával és ananásszal. Milyen lehet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 13:14
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom lenne, ha nem lenne hozzá az ananász vagy ha lenne ananász és fokhagyma nem, mert a kettőt együtt nem tudom elképzelni...
2/9 anonim válasza:
Az ananász mit csinál amíg a hús sül? Mert nem egy sütési idejűek. És sose értettem a húst minek gyümölccsel sütni.
3/9 A kérdező kommentje:
Az ananász addig a hűtőben van. Mivel annak nem kell sokat sülni, akkor teszem a húshoz amikor már a hús megsült és összepirítom. Egyébként kész van és finom lett.
2010. okt. 31. 14:38
4/9 anonim válasza:
Szerintem jo lehet, bar en sertes helyett csirkevel csinalnam, de csak mert en nem szeretem a serteshust:)
5/9 anonim válasza:
mivel disznohusrol van szo,mar eleve,; TREFLI !!!!!!
6/9 anonim válasza:
Nyammi...Biztos fincsi lett. Imadom az ananasszal keszult husokat. Esetleg leirnad hogyan keszitetted? (a kukoricat es ananaszt a vegen csak hozza adtad?)
7/9 A kérdező kommentje:
Kockákra vágtam a húst. Fokhagymás pácban állni hagytam. Megsütöttem szép barnára. Hozzáadtam az ananászt és a kukoricát. Kicsit összesütöttem. A hús nem lessz száraz, mert az ananászból és a kukoricából kap levet.
2010. nov. 10. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!