Csirkemell filét kötelezö pácolni vagy csak simán olajba is kisüthetem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 10:52
1/5 anonim válasza:
persze, simán kisütheted, én is csak egy kis oliván szoktam, előtte picit besózom :D
2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2011. aug. 22. 11:09
3/5 anonim válasza:
nem kötelező pácolni. elég ha besózod egy picit. de megfelelő fűszerkeverékkel elő lehet hozni az ízét, szóval megéri valami "gyorspácot" készíteni (1-2 fűszer, só) és azzal tapicskolni. :)
4/5 anonim válasza:
Basszus még nedves páccal is "fűrészpor" száraz, nemhogy magában sütve.
5/5 A kérdező kommentje:
elkészült a mü, nem pácoltam . csak felszeltem a filét kisütöttem olivába tettem hozzá paprikát meg hagymát az egészet rizzsel eszem. egész jó lett. mindenkinek köszi
2011. aug. 22. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!