Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Két napja áll a pácban pár...

Két napja áll a pácban pár szelet csirkemell. Kisüthetem még? Nem lehet baja?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 13:16
 1/10 anonim válasza:
100%
Ha a hűtőben állt akkor sztem kisütheted.
2010. febr. 26. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha hideg helyen volt, akkor nem hinném hogy baja van, sőt!!! A két napos pác nagyon fini lehet! :) Tejszínes, vagy mustáros? A tejszínnel picit vigyázni kell, de mivel most nem nyár van... Szagold meg, ha jó az illata, süssed bátran!
2010. febr. 26. 13:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hűtőben volt.Nem tejszínes a pác.
2010. febr. 26. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg pláne sütheted! :) Milyen pác volt? Bocsi, h visszakérdezek, de engem édekelnek a jó pácok:))
2010. febr. 26. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A pácnak pont ez a lényege. A villámpácok, meg hogy egy fél nappal előtte szart sem ér.

Én rendszeresen csinálok pácolt húsokat, és 3 napig is a pácban áll. Persze nem csak tessék lássék, hanem rendesen van rajta, mindenhol és lezárt edényben van. Akkor az igazi. Én úgy neki sem állok, ha nem tudom 3 napot pácolni.

2010. febr. 26. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Ezzel én is így vagyok! Már kiröhögnek, a pácmániáim miatt! Bezzeg, mikor megkóstolják, akkor nem nevetnek, csak tömik a fejüket! Nyugodtan kisütheted! Én ma este fogom bepácolni a vasárnapi ebédre szánt húst!
2010. febr. 26. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemellet különösen szeretem, és olyan kevés elkészítési módot próbáltam még eddig.. ezért is kérdeztem rá a pácra. Én sertést szoktam hagymás-mustáros-borsos pácba rakni 2 napra, aztán rá a grillre :)))
2010. febr. 26. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Egy valamire való pácban legalább 2-3 napig KELL érnie a húsnak, hogy az igazi legyen. Ugye nem gondoltad komolyan ezt a kérdést? Mikor akarod kisütni, ha nem ezek után?
2010. febr. 26. 13:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap akartam kisütni de elmaradt.Szerencsére, mert már ki is sütöttem és isteni finom lett. Egyébként nem volt egy nagy szám a pác maggi húsvarázs.Maradt pár szelet és sajnáltam volna kidobni és ez jó ötletnek tűnt. Finom is lett.Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 26. 13:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy leírtad! Ezt még úgyse próbáltam. Mármint a Maggi húsvarázs pácot! :)

Örülök, hogy finom lett, váljék egészségetekre! :))

2010. febr. 27. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!