Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Túl híg a krémem, mit...

SOS! Túl híg a krémem, mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Tortát sütök és megcsináltam a krémet, nagyon finom lett, de szinte folyik, nagyon híg.

Még ma be akarom fejezni szóval elég sürgős. :)

Mit csináljak vele hogy az ízét ne veszítse el de sűrűbb legyen, hogy bele tudjam tenni a tortába?

Köszi!


2012. aug. 24. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
egy kis grízt keverj bele
2012. aug. 24. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy lisztet
2012. aug. 24. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. aug. 24. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Keverj bele egy kis keményítőt.
2012. aug. 24. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen krém?Főzött-vajas?Össze van már a főzött, és a vaj keverve, mert ha igen akkor nagyobb gáz van , de megmenthető...??
2012. aug. 24. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!