SOS! Túl híg a krémem, mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Tortát sütök és megcsináltam a krémet, nagyon finom lett, de szinte folyik, nagyon híg.
Még ma be akarom fejezni szóval elég sürgős. :)
Mit csináljak vele hogy az ízét ne veszítse el de sűrűbb legyen, hogy bele tudjam tenni a tortába?
Köszi!
2012. aug. 24. 21:16
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. aug. 24. 21:24
5/5 anonim 



válasza:





Milyen krém?Főzött-vajas?Össze van már a főzött, és a vaj keverve, mert ha igen akkor nagyobb gáz van , de megmenthető...??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!