Mi van akkor ha a torta krémem folyos?
Leírom h én h szoktam készíteni:
Annyi margarint használok amennyi tejet ír a pudinghoz DE a pudingot jóval kevesebb tejjel készítem. Jól besurítem. Ha teljesen kihult akkor adom a kihabosított margarinhoz. Ha csokis krémet csinálok akkor csoki pudingot készítek és mikor az még forró, csoki kockákat adok hozzá. Utolag adhatsz a krémhez porcukrot ha nem elé édes, de ha a pudingban elég cukor van akkor nem kell.
én ez alapján csináltam de nem nagyon sikerült :/ mondjuk első volt :'DD
Életem legfinomabb tortáját készítettem ilyen krémmel, szóval semmi gond :)
Gondolom, már megcsináltad, de azért én is leírom: ha piskóta jellegű a tészta, akkor rakd össze a tortaformát, tedd bele az alsó lapot és tegyél rá a krémből. Aztán rá a következő lapot, krémet, stb. egész a tetejéig. Az a legjobb, ha a tetejére jut bőven, mert az leszivárog, csak marad is fenn.
Előtte a krémbe tegyél egy kis zselatint, az majd megfogja.
A végeredmény az lesz, hogy másnapra a tészta magába szívja a krémet és nagyon jó puha állaga lesz. Az oldalát viszont díszíteni kell külön, mert valószínűleg nem fedi teljesen a krém. Oroszkrémmel csináltam ezt, életemben nem ettem olyyn finomat, pedig amikor megláttam a krémet, sírtam, hogy ebből nem lesz torta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!