Mi van akkor ha a torta krémem folyos?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 22:53
11/13 A kérdező kommentje:
na akkor keverjek a krémbe zselatint?
2011. nov. 22. 23:51
12/13 anonim válasza:
Hupsz bocsi, nem gondoltam, h olvasod még. Szerintem érdemes megpróbálni, persze nem tudom, hogy mit sütöttél, de olyan 95%-ot adnék neki, hogy egyben marad. Ha igen, akkor kegyetlenül finom lesz :D
13/13 anonim válasza:
Ha jól csinálod akk ennek a krémnek sem szabad folyni. Jól ba kell surusodnie a kakaós résznek. Teljesen ki kell hulnie. A margarint nem szabad olvasztani. Szobahomérsékleten ki kell keverni habosra. Ennyi az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!