Piskóta vagy kevert tésztánál probálta valaki, hogy pl. van egy főzőtt krémem és abból kanalaznék bele a tésztába?
Tehát pl a piskótát bele tölteném a tepsimbe és akkor, kanállal úgy tennék a főzőtt krémemből is bele. Milyen lenne? Meg tudna sülni, de mi lenne a krémmel?
Főzőtt krém: 0,5 tej+5 kanál liszt+cukor+margarin+ízesítés.
a margarin elolvadna, ez nem lehet benne a krémben. a nélkül ugyan az, mint a puding.
Èrdekesen hangzik.
A piskóta valószínü "alacsony"lenne.a puding az aljára kerülne a súlyánál fogva......
Azért majd írj ha kipróbáltad.
Èn piskóta tésztába túrót kevertem úgy sütöttem.Finom lett,2 óra múlva nem volt velöle. :)
A kráter süti pont ez (látom linkelték is), nagyon finom, csak arra figyelj, hogy forró legyen még a süti, mikor rásimítod a tejfölös krémet a sütés után.
A margarin amúgy szerintem is elolvadna, jobb anélkül :)
Ok. Hát nem tudom, hogy ki merem-e probálni..Félek, hogy lesüpped az aljára..de mindenképp megírom, ha kiprobálom, jövő hétre kiderül.
Szép napot!!
Ha már úgyis próbának szánod:
A pudingot (ha már megkötött) kiskanállal szaggasd ki, forgasd bele lisztbe és aztán óvatosan forgasd bele a megkavart piskótába, és úgy a tepsibe.
A rizskochnál édesanyám csinálta, hogy a meggyet vagy cseresznyét forgatta meg a lisztbe, aztán bele a rizskochba, a szemek ott maradtak a helyükön, mivel a liszt megfogta, és nem süllyedtek le.
Csak egy ötlet volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!