A lencselevest habarással vagy rántással kell készíteni?
Figyelt kérdés
Ecet, mustár kell bele?jan. 28. 09:03
1/7 anonim válasza:
Én rántani szoktam és a végén keverek bele 1 kanál tejfölt. Ecet, mustár kell bele.
2/7 anonim válasza:
Én habarom. mMustárt nem, pici ecetet teszek bele.
3/7 anonim válasza:
Mind a két eljárással lehet de rántás elterjedtebb.
4/7 anonim válasza:
Én nem rántom, nem habarom, saját maga besűríti és tejföllel átrottyantom.
5/7 anonim válasza:
Ha készítenék, akkor rántással készítenék. Lencsefőzit rántok és kizárólag csak frankfurti levest habarok. A krumplifőzit is rántom és tálaláshoz tejfölözöm. Egyrészről nem barátom a habarás, másrészről nem teszek így különbséget. Tehát ha az egyiket rántom, akkor a másikat miért habarjam? Hiába zöldbabhoz és krumplihoz illik a tejföl, alapvetően rántom. Ráadásul attól meg agyrémem van, hogy borsót valaki tejfölösen vagy tejjel habarja fehérre.
6/7 anonim válasza:
Lemcselevesbe nagyon-nagyon kevés hagymás-pirospaprikás rántást teszek, csak az íze miatt, mert eleve sűrű, sőt néha csipetke is van benne. Én nem eszek hozzá tejfölt.
Lencsefőzeléket ritkán készítek, de akkor sűrűre, több rántással+habarással.
7/7 anonim válasza:
Én rántással készítem és nem teszek bele sem mustárt, sem ecetet. De ez egyébként mindenkinél ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!