Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lencselevest habarással...

A lencselevest habarással vagy rántással kell készíteni?

Figyelt kérdés
Ecet, mustár kell bele?
jan. 28. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Én rántani szoktam és a végén keverek bele 1 kanál tejfölt. Ecet, mustár kell bele.
jan. 28. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én habarom. mMustárt nem, pici ecetet teszek bele.
jan. 28. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mind a két eljárással lehet de rántás elterjedtebb.
jan. 28. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rántom, nem habarom, saját maga besűríti és tejföllel átrottyantom.
jan. 28. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha készítenék, akkor rántással készítenék. Lencsefőzit rántok és kizárólag csak frankfurti levest habarok. A krumplifőzit is rántom és tálaláshoz tejfölözöm. Egyrészről nem barátom a habarás, másrészről nem teszek így különbséget. Tehát ha az egyiket rántom, akkor a másikat miért habarjam? Hiába zöldbabhoz és krumplihoz illik a tejföl, alapvetően rántom. Ráadásul attól meg agyrémem van, hogy borsót valaki tejfölösen vagy tejjel habarja fehérre.
jan. 28. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lemcselevesbe nagyon-nagyon kevés hagymás-pirospaprikás rántást teszek, csak az íze miatt, mert eleve sűrű, sőt néha csipetke is van benne. Én nem eszek hozzá tejfölt.

Lencsefőzeléket ritkán készítek, de akkor sűrűre, több rántással+habarással.

jan. 28. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rántással készítem és nem teszek bele sem mustárt, sem ecetet. De ez egyébként mindenkinél ízlés kérdése.
jan. 29. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!